The best things in life are free

Un citat simplu, pe cât de simplu pe atât de frumos. Pe cât de frumos pe atât de adevărat. Căci, adevăratele lucruri importante în viață nu costă bani.

   Am avut noroc în viață de niște oameni minunați. Am 3 colege de clasă care m-au învățat că prietenia este unul dintre cele mai frumoase lucruri din viață. Si ghici ce, e gratis.

 Am fost învățată de mică de ai mei ce este dragostea familiei. Și la fel ca și prietenia și aceasta e gratuită. 

 Am văzut cu toții ce minunată e dragostea adevărată. Dacă nu personal cel puțin la cunoștințe sau în filme. Iar, la fel ca cea de la părinți și această dragoste este fără plată.

Amintirile sunt o comoară neprețuită, un cufăr fără de sfârșit în care noi tot adunăm momente de neuitat. Iar accesul la acest cufăr și spațiul nelimitat sunt gratis.

 Momentele de bucurie, când te lași acaparat de acest sentiment și uiți de toate, când lacrimile de pe obraji sunt de fericire, sunt fără taxă.

 Și lista poate continua, ideea rămâne aceeași.  The best things in life are free. Cu excepția ciocolatei din păcate. 

  

Reclame

5 gânduri despre „The best things in life are free

  1. Si a vinului bun…Si a bauturii de la Revelion. Vezi ca trebuia virgula inainte de „iar”.Glumesc cu tine.Scrie cum iti place si dupa principiile si ideile tale,iubita,iar pe restul da-i naiba.(lipsa spatiului dupa virgula e intentionata 😛 )

    Apreciază

  2. Da, toate aceste lucruri minunate ne par a fi gratuite, afară de ciocolată, care-și cere prețul ei corect, în bani. Celelalte vin împerecheate, fie că vrem fie că nu, cu tristeți, cu supărări, cu întâmplări… pe care le-am dori îndepărtate de noi. Dar oare putem separa albul de negru? Oare cum să separăm yin-yang din celebrul cerc unitar al acestor prezențe inseparabile ale vieții? Ele se îngemănează în proporții mereu egale, indiferent ce linie diametrală am alege, întrepătrunse, imbricate, bine-rău, lumină-întuneric, frumos-urât,…
    Iluzia libertății, iluzia gratuității.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s