Prieteniile dintre fete

Atenție articol controversat!

În opinia multora probabil acest articol ar trebui să îl scriu cu roz, să îi adaug niște sclipici și să îl încadrez la Fantasy.

Dar aia e, sunt eu ambițioasă și chiar cred că există prietenii între fete. Cu geloziile aferente. Ce? Acum voi băieții o să ziceți că la voi nu există invidie? E adevărat că nu sunteți geloși pe o rochie, un inel, dar pe un cont de Fifa? Sau unul de Metin?

Revenind la subiect, prieteniile dintre fete există. Și chiar sunt grozave. Ați văzut ce se întâmplă când fostul unei fete își face o iubită nouă? Păi vere, nu contează dacă fata aceea e ușă de biserică, prietenele fostei băiatului o vor trece sub indicativul „c**vă” cât ai clipi (sau sub altele: „panaramă”,”hidoșenie”,”urâta dracului”, ideea rămâne aceeași).

Am parte de niște prietene super. Și da, se spune că fetele nu împart nimic ( înafară de bârfe). Dar asta este clar o minciună. Zice asta cineva care a împărțit cu prietenele sale ultima pungă de covrigi la 2 noaptea când mureau toate de foame.

Acum sincer, prieteniile dintre fete sunt minunate. Băieții au faimoasele ieșiri la bere, noi avem discuțiile interminabile la cafea (ceai, ciocolată caldă, etc.) Sau momentele când ne facem părul una alteia, sau când bârfim băieții ( Ce? Nu am zis niciodată că nu o facem)

.

Dar cele mai frumoase, sincere momente din prietenia între fete e când adormi plângând în brațele prietenei tale știind că ea va avea grijă de tine( și nu băieți, nu sunteți voi mereu cauza).

Reclame

4 gânduri despre „Prieteniile dintre fete

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s