American Dream

Astăzi vreau să facem un exercițiu. Te-aș ruga să închizi ochii și să te gândești la acea hartă a lumii pe care o priveai pe când erai doar un copil. Acea hartă pe care o cuprindeai dintr-o privire. Și acum adu-ți aminte de tine puțin mai mare. De imaginația ta care străbătea lumea în lung și în lat cu doar un gând. Amintește-ți de tine cel care visa cândva să călătorească de la sud la nord și înapoi. Care spera să își atingă visele sale de călător prin lume. Poate chiar visul american?

Întorcându-ne în prezent, te rog spune-mi ce te oprește din a gusta din bucuria călătoriilor? Ce este acel ceva ce îți pune semnul de oprire în fața acestei cupe magice cu al cărei lichid te-ai putea îmbăta de fericire? Banii, drumul, ocazia? Acestea să fie felurile principale care ar trebui înghițite până la aroma ce se revarsă din cupă?

Și dacă ți-aș spune că ești doar la o viză distanță de visul american? Nu, nu m-am pus pe glume. Vorbesc despre programul work and travel. Programul care ajută studenții să se dezvolte, să muncească și să se distreze. Ți-ai dorit să cunoști cât mai multe culturi? Ce cultura este mai vasta, mai diversificată și mai interesantă decât cea a Americii.

Ce job ar putea fi mai potrivit pentru un blogger decât acela de blogger? Dar acest lucru cu greu mi-ar permite să plec. Așa că, ce poate îmbina mai frumos utilul cu plăcutul decât un job de fotograf?

Work and Travel Vacante Speciale oferă șanse nemaipomenite care nu răsar în fiecare zi, șanse precum vizitarea atâtor orașe de care auzim tot mai des la televizor. Ai putea sta în L.A ? Să te bucuri de căldură și de valuri. Ori poate preferi alt gen de aventură. Să zicem, provocarea supremă? New York? Dintre toate aceste destinații speciale tu ce ai alege?

Work_and_Travel_Vacante_Speciale_06

Și acum stau și mă gândesc la toate acele filme în care apare LasVegas… ce ai da pentru o noapte în acest loc? Ai da un pic de curaj și ai accepta provocarea work and travel? Ai auzit de Bulevardul Las Vegas și povestea sa? Dacă nu dă un share pe google. Sau mai bine, o fugă până în America.

Toate acele imagini cu Cascada Niagara… sau cu Podul Golden Gate. Cum ar fi să verifici dacă imaginile sunt cu adevărat realistice? Să le vezi cu adevărat, să le percepi cu toate simțurile. Nu doar să vezi pixeli pe un ecran sau relatările altor oameni.

Beneficiile sunt cu adevărat nenumărate. Toate mulțumită CND Vacanțe Speciale. De la șansa de a de a descoperi America, de a vizita orașe splendide și a muncii pe perioada vacantei de vara pentru a caștiga banii investiți în program la oportunitatea de a exersa limba engleza gratuit până la posibilitatea de a lega prietenii cu studenți din diverse tari veniți tot cu ajutorul aceluiași program.

Și acum, vă dați seama cu ce articole minunate m-aș alege. Experiența culturală adăugata la timpul petrecând călătorind, la toate poveștile obținute în urma cunoașterii atâtor persoane noi și evident, o mulțime de fotografii minunate datorită job-ul. Ziceți voi, nu e acesta visul oricărui blogger?

Cu ce articole m-aș întoarce? Probabil ar trebui să îmi fac o categorie întreagă numai pentru acest program. În care să vorbesc despre cum este să stai într-o țară și să auzi mereu o altă limbă. Despre cum este să fii independent și să înveți să te descurci singur. Alte articole despre locurile minunate pe care le voi descoperi. Evident, articole despre ce delicii culinare am găsit.

Oportunități nelimitate. Și cu asta am găsit și o soluție nemaipomenită pentru fiecare blogger care a rămas în pană de idei. Mai ales dacă este student. Păi cum care este soluția? Experiența oferită de Work and Travel! Vreau să văd blogger-ul care se întoarce din acest program și nu are idei despre ce să scrie. Nu cred că există. Poate doar blogger-ul care nu știe ce să scrie mai întâi.

Articol scris pentru SuperBlog2017

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s