Draga mea prietenă

Te rog, ridică-te. Haide, lasă pătură să îți alunece de pe chip și deschide ochii. Nu contează că sunt umflați de plâns. Sunt frumoși oricum, au acea nuanță de miere lichidă care te vrăjește. Zâmbește. Haide draga mea, ușor. Ridică-te. Lasă temerile, acum e timpul să îți revii. Ești frumoasă! Nu te speria de imaginea din oglindă, ești tot tu. Cea care a plâns pentru toate momentele frumoase ce s-au terminat. Cea al cărui suflet a vărsat lacrimi amare pentru tot ceea ce ar fi putut fi. Dar acum gata. Ai plâns suficient iar propriile lacrimi au curățat toate rănile. Lasă imaginea acum. Ne vom ocupa de ea imediat.

Pune apa pe foc, o cafea tare este de multe ori fix ceea ce avem nevoie. Și pornește radio-ul. Să nu aud muzică tristă. Lasă acordurile puternice ale chitarei să alunge toate gândurile negative. Că tot vorbim de asta, deschide geamul. Să intre căldura și să iasă frigul. Și cel din cameră și cel din suflet.

Ai terminat cafeaua? Te simți mai bine? Parcă observ acea sclipire în ochii tăi. Slabă, dar existentă. Acea sclipire ce vrea să izbucnească în cele mai puternice culori și râsete. Zâmbește dragă. Azi e ziua ta, fiecare zi din an e a ta. Să nu uiți asta. Acum pune cana înapoi pe masă. Du-te fă un duș și ne vedem în fața oglinzii. Este timpul să ne ocupăm și de imagine.

Uite-te în oglindă puiule, aceasta ești tu. Cea care a luptat până dincolo de limite. Cea care a pierdut. Sau poate e defapt un câștig. Dar asta vom afla mai târziu. Acum să vedem ce putem face să ascundem urmele atâtor nopți albe. Nu ești adepta machiajului, dar știm cu toții că nu ar fi o prostie să pleci la război fără armură. Da, dragoste. Viața aceasta este un război continuu cu tine însăți și cu toate prejudecățile. Iar tu vei ieși învingătoare, crede-mă.

Un război se poate câștiga dacă ai aliații potriviți. Iar cei de la Gerovital Beauty sunt tot ce ai nevoie. Și doar pentru tine, draga mea, ei au lansat noua gama de machiaj Gerovital Beauty. Reprezintă tot ce ai nevoie, acoperă toate necesitățile unui machiaj complet. Ai puțină încrede în mine. Sunt aici pentru tine. Totul va fi bine. Acum ridică mâna și ia anticearcănul. Nimeni nu trebuie să știe povestea ochilor ce au plâns atâtea nopți.

Mai bine? Parcă ți-au fost șterse de pe chit câteva sute de griji. La vârsta ta ar trebui ca acestea nici să nu existe. Deja ochii tăi strălucesc, încep să își amintească vremurile nu demult trecute. Mai știi? Cum iluminai toată camera atunci când intrai? Cum râsul tău molipsea toți oamenii din jurul tău? Ți-e dor nu-i așa?

Haide! Curaj! Pudra nu mușcă și nu e aici pentru ați face rău. Așa, perfect. Acum fardurile de obraz. Știu că nu obișnuiai să le folosești atunci când debordai de energie. Dar astăzi nu strică. Ele sunt aici atât pentru zilele bune când doar îți accentuezi frumusețea cât și pentru cele în care trebuie să acoperi micile imperfecțiuni.

Hei, am observat acel zâmbet firav. Și mâna care se îndreaptă către iluminator. Asta e fata mea. Cea care s-a decis să lupte pentru fericirea sa. O vrei înapoi nu-i așa? O să ai cât de curând o viață la fel de bună ca iluminatorul tău cu ingrediente active de ultimă generație: acid hialuronic, pudra de diamant, Vitamina E.

Gata, mă pot da liniștită înapoi. Sclipirea din ochi ți s-a întors aproape în întregime de când ai folosit kit-ul pentru sprâncene. Observ modul cum ai început să o arcuiești pe cea dreaptă. Parcă te provoci pe tine însuți să îți revii. Iar asta nu poate decât să mă încânte. Vezi că fardurile de pleoape sunt în sertarul din dreapta.

25445923_10155276350728763_8195898533622474842_n

Ce alegi? Rose? Știam eu că încă ești acolo. Bobocul meu de trandafir s-a scuturat de ploaie și e pregătit să înflorească cu toată puterea. Uite-te cum râzi deja cu toată ființa. Nu zic doar de gură dar parcă și ochii îți zâmbesc din oglindă. Știu ce urmează să faci și te încurajez. E timpul să folosești Mascara Supreme Lash. Toți spun că ochii căprui sunt atât de comuni dar nu și ai tăi. Iar tu știi asta. Ai tăi au ceva aparte, auriul ce pleacă de lângă pupilă, modul cum se contopește cu maroul deschis de la marginea irisului. Ai ochii unei vrăjitoare.

Ți s-a spus de atâtea ori, ochii spun alte povești decât buzele. La fel de des cum ți s-a spus că ai ceva al tău, că tu ești o contradicție în mișcare. Zâmbești când îți amintești, pot vedea asta. Și pot vedea că ai deja un roșu coral pe buze. E vorba de rujul cremos cu acid hialuronic, nu? Uite, cât de frumoasă ești.

2519-2536-RUJ-CREMOS.jpg

Îți văd privirea în timp ce îți perii părul deja uscat. Ți-a fost și ție dor de modul cum se ondula nu-i așa? La tine totul pare a fi în mișcare. De la zâmbetul care apare și dispare de pe buze până la buclele ce saltă vesele la fiecare pas. Îți vine să cânți? Fă-o. Și eu ți-aș cânta la cât de frumoasă ești când zâmbești.

Nu uita de unghii te rog, obișnuiai să le porți puțin mai lungi. Îți dau un pont, nuanța 10. Dar știai asta deja, nu? Vezi că lacurile de unghii Magic Gel Effect pot fi combinate cu Gelurile UV Top coat şi Matt Top Coat. Asta, așa, pentru rezistență.

Ei bine, draga mea, ești frumoasă. Erai frumoasă și înainte dar acum radiezi asemenea soarelui în zilele puternice de vară. Și nu, nu din cauza machiajului neapărat. O femeie este frumoasă machiată, dar este superbă atunci când este fericită.

Acum te las, închei aici această epistolă. Cu drag, TU- cea de peste un an.

Untitled.png
De la stănga la dreapta nuanțele rujului mat 19-25 sursă: Instagram Farmec

Articol scris pentru proba 10 Gerovital Beauty – Mai mult decât culoare din cadrul competiției Spring SuperBlog2018!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s