Fuga de paparazzi

Toată lumea crede că viața de celebritate este al naibii de ușoară. Trebuie doar să zâmbești, să mergi la evenimente și să te umpli de bani. Greșit. Fiecare concert pe care îl susțin are în spatele său zeci de ore de muncă. Începând cu sutele de foi pe care am scris frânturi de melodii până la zile întregi petrecute lucrând la coregrafie. Iar turneul anului 2018 a cerut mai multă pregătire decât oricare altul. Camerele, luminile și țipetele fanilor. Turneul a fost plin de ele, ore întregi de mers pe drum fără pauză, nopți la rând petrecute pe scenă și o grămadă de ore de somn pierdute. Trag linie și spun stop. Este timpul pentru o vacanță.

Oricât de plină de strălucire este viața de vedetă, uneori ne vine tuturor să spunem stop. Dorim un concediu total de la acest mod de trai. Spun total deoarece niciodată nu am reușit să îmi las complet activitatea profesională deoparte. Nici chiar în timpul vacanțelor. Tot timpul a fost vorba de faptul că eram recunoscută, de zeci de fani care doreau să facem fotografii sau să le dau autografe. Într-un fel, nu se schimba nimic față de o zi normală. Dar, de data aceasta, îmi doresc să fie altfel. Îmi doresc să nu mai fiu eu- vedeta, ci eu – persoana normală plecată în concediu. Iar pentru această vacanță totală am ales o destinație specială. Nicăieri altundeva decât în Egipt.

Egipt-Hurghada.jpg

Am stat și am chibzuit îndelung toate variantele posibile pentru această călătorie. Dar, ceea ce găseam de cele mai multe ori nu mă mulțumea. Asta până când am văzut o reclamă care mi-a salvat concediul de la eșecul care se prevestea a fi.  Navigam liniștită pe internet când îmi sare în ochi această micuță reclamă în partea dreaptă a ecranului vacanțe Christian Tour.

Christian Tour este agenția care m-a ajutat să îmi creez vacanța ideală. Am avut grijă să aleg un sejur care să corespundă tuturor dorințelor mele și pot să spun cu mâna pe suflet că abia aștept să plec. Atât de entuziasmată sunt.

Sejurul pe care l-am ales include tot ceea ce am nevoie pentru a mă putea bucura din plin de Egipt. În primul rând am transportul asigurat. Prețul includea atât biletul de avion cât și transferul de la avion la hotel. Chiar mai mult, acoperea și taxele de aeroport.  Urmează să mă bucur de 7 nopți petrecute pe un alt continent, într-un oraș ce nu este ales atât de des ca destinație precum cele din Bulgaria. Plec pe urmele a mii de ani de istorie, pe urmele faraonilor și a Reginei Cleopatra.

Egipt-Hurghada-apus-1024x683

Una dintre dorințele mele legate de vacanța mea ideală a fost să nu trebuiască să caut, disperată, un loc unde să pot servi masa. Ca urmare unul din punctele care trebuiau neapărat îndeplinite de sejurul ales era să aibă mesele asigurate. Astfel, cu o grijă în minus, am mai mult timp pe care să îl aloc explorării orașului și al obiceiurilor locuitorilor săi.

Că tot vorbim de explorat, ca un bonus, se întâmplă să am și asistența turistică asigurată. Astfel, nu va trebui să pierd mult timp cu o broșură sub nas încercând să îmi dau seama ce este locul în care mă aflu sau lăcașul pe care tocmai l-am vizitat.

Acum mai rămâne să mă ocup de cele două vize și de asigurările pentru călătorie. Păi cum de ce două? Una pentru mine și una pentru Pati. Unde ați mai pomenit voi om să plece așa în vacanță de unul singur. Distracția e singurul lucru care se împarte perfect la doi.  Și în plus, în caz că eu sunt asaltată de fani, măcar ea să se bucure de această vacanță.  Dar până plecăm, ar fi indicat să mă și vopsesc. Poate, poate voi fii mai greu de recunoscut. Speranța moarte ultima până la urmă.

Egipt-Sharm-El-Sheikh.jpg

Articol scris pentru Proba 14. În vacanță incognito cu Christian Tour din cadrul competiției Spring SuperBlog2018.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s